Duschen nu!!

Mysig dag, men nu ska jag ta en varm dusch och vara glad, som alltid ;)<3

En osminkad skönhet :D

Segt, gissa vem va



Hade helt gömt bort att jag hade en "Gissa vem" uppe men jag tittade vad ni hade gissat och jag fick dig Linnea!! Hahah det känns grymt skönt att antligen ha lurat en av er alla läsare!


Så det var Clara :)

Lag 1, låtar till upptaggnig?


Offspring - You´re Gonna Go Far Kid


Kom igen nu fotbollsbrudar! Snart sticker vi till falun och jag har ännu inte gjort en spellista med dom låtarna vi vill ha! Måste ha de innan vi åker så nu skriver ni ner en kommentar de låtarna ni vill ha med!! :D

Älskar oss tjejer!<33

Slingnings fråga

"Hur slingade du håret hemma? Vilken produkt använde du och hur gjorde du det? Kan inte du skriva ett inlägg om det? :)"

Svar: Jag har slingat mitt hår två gånger med hjälp av min syster och Louise. Jag använder Schwartzkopf Blonde. Vad den heter mer vet jag inte men man har en "mössa" på sig som man sedan drar ut det håret man vill slinga. Man kletar i en "sörja" som man blander till själv och sedan har man i det i 20-40 minuter typ. Sen är det bara att skölja ur håret och ha i ett balsam som man också får med. Sen är det klart!! Kan ta upp till ungefär 2 timmar att göra detta men det är det värt ;)

Urdålig bildkvalite från mobilen men första bilden är produkten jag använder. Andra och tredje är med kletet i håret och sen den sista är innan "slingkletet" är i ;)


De här ska in i min Ipod snart.


Imogen Heap - Aha

Rihanna - Hard

Kiss - I Was Made For Loving You

Tre av flera låtar som ska in i min älskade Ipod. Oh, kan knappt vänta!!

Never without my Ipod!<33


Höhö, slarvigt


Vet, "oj vad jag ansträngde mig!!"
Men jag pallade inte med den förra, den var för julig, och nu vill jag att sommaren ska kommer så det fick bli blått(?) sålänge. Hoppas på att snart kunna göra en annan.

Bajs

Mitt hår vill inte sammarbete med mig idag -.- Så bilder till en ny header får nog vänta. Men jag tror EmmaLouise kommer ta några andra bilder ändå ;)

Gårdagens roligaste

Jag måste nog ha världens tråkigaste humor för jag kunde inte sluta garva åt linnea igår när hon var tvungen att vara med på snöruggby även fast hon va förkyld!

Ny design?

Ja, tanken har slagit mig. Jag vill ha en ny design. Färg, header mm :) Fast jag vet inte vilken färg det ska bli, vill inte ha svart, rosa eller den jag har nu.. Tänkte fråga Loppan om hon vill gå en promenix och ta lite bilder så jag kan ha och så ;) Men måste ganska länge för hon är på spinning. Jag gick inte för min halsmandlar är stora som äpplen -.-

Spelas mest just nu


The All-American Rejects - Gives You Hell


Min skada

Jag börjar med att berätta om min skada som ni vela veta om. Ni får ursäkta min sämsta stavning men vet inte hur alla grejer stavas, asså ni kommer märka.

Jag var 9-10 år och gick på gympa. Träningen var nästan slut och vi hade haft jättekul. Jag skulle göra rondat-flickis-flickis. Jag hade aldrig vågat förrut men hade verkligen bestämt mig för att klara det nu. Min tränare stog och skulle passa på den sista flickisen. Jag gör mig redo och börja springa på den tre cm tunna mattan. Jag gör rondaten och den första flickisen som jag alltid brukade göra men efter det, stannar jag upp.
   Min tränare tror inte jag ska köra så hon går därifrån, men när jag väl har bestämt mig för något vill jag verkligen fullfölja det. Så jag tar den kraften jag har och "kastar" mig uppåt i luften. Kanske låtar väldigt konstigt men vet inte hur jag ska förklara det annars. Men sen när jag kommer upp&ner och ska sätta ner mina armar/händer drar jag upp dom så händerna är vid mina öron! Och såklart landar jag på huvudet!! På den där tunna mattan!
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJ!!!!!!!!!!! skriker jag..
Wooom, alla blickar åt mitt håll.
   Mina tränare kommer och försöker se vad som hänt, men komemr inte  fram till något utan att det är något allvarligt eftersom jag inte kunde röra på nacken!!
Tränarna ringer mina föräldrar som kommer direkt och vi åker in till sjukan. Fast vi åker till flera stycken olika sjukhus för ingen kunde röntga mig.. Men till sist får jag en tid och var tvungen att vänta i SJU TIMMAR!!!
Får en sjukhussäng som jag blir omkring körd i. Får också en "halsupphöjare" som jag störde mig på jättemycket! Fick så grymt ont av den. Men sen skulle jag röntgas och efter det fick jag vänta yttligare flera timmar.. Men sen kom svaret. Om jag var nervös!
   De säger att mina sjätte och sjunde ryggkotor hade trycks ihop. Jag bah; Va?
Alltså, de förklarde de som om man skulle tyrkca ihop en hamburgare :S Så ni kan ju tänka er att ni trycker ihop en hamburgare. Det hände med mina RYGGKOTOR!
   Ni kan ju tänka er, att inte kunna röra på nacken i flera månader!! Detta påverkade min "gymnastik karriär" också. Jag vågade aldrig testa dubbelflickis igen. Fick flera andra skador i fötterna så jag sluta..

Men det jag har menat med att den skadan hade kunnat påverkat mitt liv skitmycket beror på att OM jag hade landat snett med huvudet på mattan, hade jag väldigt säkert blivit förlamad, i HELA kroppen! Kan ni tänka er!?!? Jag skulle faktiskt inte vilja leva då.. Att jag inte skulle kunna gå, springa, sporta eller nått!! Hade ALDRIG fått uppleva lycka i livet då.. Asså jag kan bara få glada ryck iblanad att jag kan gå! Seriöst, ingen skulle ha velat vara med en rullstolsbundencpunge. Jag är bara så glad att jag gjorde rätt i felet om ni fattar.


Två bilder på mig från två olika tävlingar.
nu vet jag inte hur bra det här blev, kanske ändrar något, men inte nu

Jag håller på

Jag håller på med att skriva om min skada, men det tar sin tid.

Svenska bilder





Nu ska jag printa ut mitt arbete, goa hälsningar från mig :)

Haha lyckat Ufo

Det är helt sjukt! Jag är människan Utomjording. För några dagar sen hade jag gått runt i skolan en hel dag men tröjan bak&fram x) Och nu har jag glömt mitt smink i skolan :P Så jag får gå upp dit och kleta på det! Jaja, ni fattar nog nu varför jag kallar mig själv Ufo.
Och en till ska som gör att jag är ett Ufo är att när jag skulle skriva "ufo" på ett papper skrev jag "Uof". Hahah xD


Frågor

Hitta två gamla frågor i arkivet där man undrade vilket photoshop jag använder.

Svar: Jag hoppas jag säger rätt nu, Adobe Photoshop Elements. Den är ganska gammal tror jag för det finns ju ännu nyare.

Linnea som brunett?


Äntligen

Ingen mer fysik nu!! Usch. Det gick väl som alla andra, sådär.. Vissa frågor var ju bara för sjuka!
Aja, lämnar det bakom mig nu, en ljus framtid väntar, haha vet inte vad jag mena med det men man får ju hoppas ;)

Örebrocupen 08 - minnen det


Bilder från denna dator


En gammal bild på mig och Loppan hittade jag här.

En grymt charmig bild på Ellen.

Hahah och sen Mackan :)

Mini-intervju

- Provet är? : Imorgon.
- Pluggat : JA!
- Plugga mer? : Ska läsa en gång till.
- Skönt? - Som fan, snart klar.
- Gör nu? - Ritar, riktigt kul.
- Skriva om skadan? : Tiden räcker inte till för just nu.

Längtar med gläde till Visingsö 2010


OMG, FUCK HELL!

NEJNEJNEJNEJNEJ!!!! Känner mig så himla körkyld nu!! OMFG! Näsan bara rinner och rinner!! Fan va ledsen jag blir :'(

Dålig uppdatering p.g.a

att det är rätt så mycket plugg nu. Har snart prov så måste plugga gärnet till det!
Är grymt ledsen över att det inte kommer komma upp lika många inlägg som förrut, men snart så, när skoln lugnat ner sig, så är jag uppe på banan igen ;)

GRATTIS!!!!!!!


Fjorton år idag :D<33

Papers


Usher - Papers


usch..


Rensar SMS - INTE KUL!

Har börjat rensa i min inkorg nu. Hade inte raderat ett ända sms sen jag fick min mobil! Och det var i början av mars förra året! Asså shit, det tar sån jäkla lång tid. Men det som är jobbigt är att jag vill spara några sms så jag måste radera ett i taget -.- Aja..

Väsjöbacken

Allt blev så lyckat - tills jag ramla och skada något ledband i min högra handled! Smidigt -.-
Men skit i det, är en olycksfågel och det tror jag alla vet om vid det här laget.

Kan bara säga att jag hade det grymt roligt och träffa många och åkte med massa olika folk! Haha när Loppan och jag ramla i liften xP Och när Mackan och nån skulle hjälpa mig och öhh, ja, vad det nu heter :D

Emma.

Jag.

Clara, Loppan och jag.

Bilderna från min mobil kommer när lata jag orkar ladda upp dom på datan.

Snart så

Ni ska få "berättelserna" om min skada och det, men just nu har jag inte så mycket tid över.

får rysningar bara jag tänker på hur mitt liv hade kunnat se ut nu..

LOVE


Älskar bilder, älskar att ta bilder & älskar att redigera bilder! Men dom jag älskar mest behöver inte bli fotograferade för att jag ska älska dom! Dom finns där för mig & finns i mitt huvud! Ni alla betyder så mycket för mig! Ni behöver inte ha gjort något stort eller funnits vid min sida länge, utan bara tänken på att jag har er är bra nog!


Gustav här!

just nu ligger jag och kramas med emma i min super mysiga säng, det är fane mig de bästa jag vet! hare bra alla puss puss! <33333


Mean Girls


Blondie - One Way Or Another

When the truth comes out, everything goes wrong. so please, take me just for who I am.


Ögonbryn

"Kan du skriva ett inlägg där det står hur man på bästa sätt får snygga ögonbryn när man noppar dom?"

Svar:
Ojojoj. Det kan jag säga om hur mina ögonbryn har sett ut genom tiderna. Mitt tips, så du inte ska behöva gå igenom desamma som jag, är att vara försiktig, ta lite i taget!

hoppas ni fattar denna dåliga förklaring till bilderna.

Lisas barnkalas


Jag, Sofie, Linus, Amelia, Felix, Elin, Jossi, Emma och Linnea :)

Paket öppning.

Crazy boyz :D

Och vem kom precis över 1000 poäng på singstar? ;) Uselt, okej.

Hahah Jossi och Emma.

Oscar(Oskar?) på catwalken xP

Söta Sofie och Amelia :)

Emma och Lisa myser på golvet.

Emma Lisa och Sofie - De dansande brudarna!

Kan sammanfatta kvällen med ett ord - GALEN! :D

Nyklippt!


FÖRE: Innan jag klippte mig hade jag grymt slitna toppar uppklippningen var lååångt ner. På bilden har jag mina naturliga lockar. Om man tog bak håret såg det ut som ett U.
EFTER: Jag har nu klippte upp håret rejält och så luggen kommer inte bakom örat. Platta håret hos min grymt duktiga frisör och hon klippte håret så det nästan blev ett V. Håret är lite koratre nu men så mycket finare!

Inköpt


1. Mössa - BikBok, 79:-
2. Glitterstickers - Guldfynd, 22;-
3. Spetsrosett - Lindex, 39.50;-
4. Halsband - Glitter, 17.50;-

Många inlägg framför mig.

Just nu hinner jag inte skriva så mycket, ska snart in till stan och klippa mig! Har många frågor att besvara och skriva om igår och massor annat. Vi ses sen när jag kommit hem ;)

Svenska


Charmiga bilder ;)

Fysiken -.-


Svaret


Här har ni en glasögonorm! Men visst ser jag mycket äldre och smartare ut med brillorna på? Har dom dock inte hela tiden, bara när bokstäverna hoppar när jag läser, vilket dom gjorde idag 8)

Dagens drog

Kom på att idag när jag väl blivit pigg i skolan, så hade jag det grymt kul! Några av oss sjuor har börjat med "gummisnoddar". Vi, killarna och jag(haha ändå tjejen), går runt och gör massa ärr på varann xP gör så jäkla ont när man får det på sig men grymt kul att göra på någon annan!
Som jag på matten! Jag hitta en gummisnodd och Clara var framme vi tavlan för att räkna ut ett tal. Jossi ser så himla koncentrerad ut och såg inte vad jag gjorde. Då får jag ju en snillebilxt att jag ska "ärra" henne på armen!
Smyger mig fram med gummisnodden och drar upp den så långt jag kan och släpper!!
- FUUUUCK!!!! skriker Josefine och jag börjar ASGARVA! Fy fan vad kul det va, alla blickar riktades mot oss när vi läg dubbelvikta över våra bänkar där vi garva så vi grät! :D

Grymt suddig bild på mig så rita en finfin gumma ;)


Ingenting

Känner att jag borde göra lite fler "textinlägg". Eller? Jag gör ju typ bara inlägg med bilder, eller är det kul?
Jaja, skit i det nu. Har tagit en dusch och borde gå ner i källaren för att hämta bysorna jag ska ha imorgon, men lata Ufo orkar inte det för tillfället. Messar just nu med Gustav. Hahah kom på nu hur kul den här skoldagen egentligen har varit xD Höll på att somna på SOn, tyskan och matten. Va verkligen helt OFF! Men det bästa med dagen var ju att jag fick sluta EN TIMME OCH 50 MINUTER tidigare! Helt sajjk! Har typ aldrig hänt, så himla skönt!

Söta Jessica och jag påväg till Hudik.

Hur ser lilla jag ut i glasögon?


Svaret får ni lite senare ikväll.

Att göra innan kvällen är över


Gissa vem, nu ni ;)


Ha-ha! Nu ni! Bara för att göra det här ännu svårare så får ni bara TVÅ ledtrådar!



1. Kompis till mig
2. Kännt sen 8 år tillbaka

Strömmar in i mina öron


Eminem - Hailie's Song

Jag börjar bli bra!


Imorgon -

- Sticker jag hem till Emma för att sedan gå till stinsen och köpa present till Lisa och köpa mig en mössa ;)
Får se om det blir något bloggande imorgon, förhoppningsvis hemma hos Emma, annars får ni nöja er med inläggen som kommer idag ;)

Ska photoshopa en bild på mig nu, Bilden kommer upp sen.

Emma Malin Gabbi Jag - Härliga tider från Gothia ;)

Idag?

Jag kommer typ inte ihåg någonting från idag :S Har inte hunnit blogga eller nått heller. Undrar vad det är som tar sådan tid för mig..?
Fick i alla fall reda på att jag har fysikprov nästa vecka så ska läsa lite om det snart, men ska först(!) som alla andra kvällar plocka fram allt tills imorgon. Sen läser jag och sen kommer jag inte kunna somna ;)

Skittråkigt inlägg, jag vet, men kände ändå för att vara duktig och uppdatera idag!

Gammal bild på mig och Ullan.

Helgen kommer bli toppen!!

Fredag - Vara med Emma och sedan på kvällen barnkalas hos LisaFisa.

Lördag - Dagen vet jag inte men på kvällen ska jag vara med Gustav.

Söndag - Kanske till Väsjöbacken med Clara, Loppan och Emma.


Dagens Outfit + Skoldag


Såhär har man vandrat runt i skolan då. Har varit arg idag. Riktigt skitförbannad rättare sagt! Clara, jag och Loppan tycker vissa saker är orättvisa i skolan. Usch usch USCH!! Men det varade i en lektion, sen blev man glad igen. Så typiskt mig att inte orka vara arg ;) Men det var riktigt skönt med en sovmorgon idag, kände att jag var värd det :P Men vi fick också tillbaka våra biologi prov och jag hade 27,5 / 33. Blev faktiskt väldigt nöjd eftersom jag inte pluggat mycket p.g.a att det var ett oförberätt prov.

Skjorta, USA | Svart linne, Gina | Jeansleggings, Vila | Halsband, Glitter

Vill ni veta?

Tänkte fråga, till er, ifall ni skulle vilja veta något speciellt som hänt mig?
Två grejer som hände mig för några år sen men som fortfarande sister som klister i min hjärna.
Något som påverkade mig. Tänkte att jag kunde dela med mig av det till er, om ni vill?
____________________________________________________________________________________________________

Ni kanske tror att det är värsta dramatiska saken. Som att jag blivit bortförd eller nått jag vet inte. Men det är det handlar det inte om. Utan ena saken var en allvarlig skada och det andra om hur jag kom med i ett repotage till tidningen Julia. Att jag kanske vill skriva det är p.g.a att jag vill minnas det liksom.
Men vill ni ändå höra om det?

"Jag är löjligt kär!"


En liten Emma


Är man inte söt? Hahah, vet att det är sämsta bildkvalitéen men men. Man ser ju ett litet gulligt fejs där under all tuschen ;P

Elin min Twin<3

Elin, Elin, Elin. Vart ska jag börja? Du och jag har kommit varandra så mycket närmare den senaste tiden! Är så himla glad för det. Alla små telefonsamtal, så mysiga :) Och våra samtal inne på skolans toalett. Haha vi är fan helt sjuka! Vi gör så konstiga saker ihop, även fast inte vi två har varit så ofta men alltid kommer vi på något roligt. Vi har kännt varandra skitlänge. Kommer du ihåg när vi spela fotboll tillsammans? Du var så grymt snabb på kanten och dribbla förbi alla! Och gympan! Den minns jag, med dig :) Och jag kommer verkligen ihåg när du skulle göra flickisar(?) på gyman och gjorde typ 10(!) stycken! Efter det kunde du inte hålla balansen. Shit vad vi garva! Men jag vågade ju aldrig göra fler än en flickis p.g.a min skada i nacken. Usch, kommer du ihåg det? Men du var ju sååå gullig och kom hem till mig med en blomma när jag kommit hem från sjukhuset.
Vi har delat både gråten och skratten och underbara minnen på den korta tid vi varit riktiga bästisar! Och visst kommer det bli många fler? Älskar dig så grymt mycket Twin, glöm aldrig det!<33

Du och jag :D<3

Paint bild på Linnea


Inte så jättelik. Men det kan lätt bli så om man är trött ;)

Orklös

Skolan, skit i det. Vanlig dag, fast hade väldigt roligt på slöjden.

Men när man väl var hemma utanför dörren, kommer man på att man glömt nyckeln. Oups, men som tur var kom systern min fem minuter senare. Sen dess har jag, slappat (vilket innebär att äta och titta på tv och lyssna på musik) och pluggat. Helt orklös just nu. Känns som om ögonen ska ploppa ur huvudet. För lite sömn inatt antar jag...

MEN JUSTE!! Jag har sovmorgon till 10.25! Om jag behöver det!

Nej, men nu måste jag fortsätta plugga och lyssna på musik, uppdaterar när jag har lust ;)


Ipoden och högtalaren


Blingblingbling! Vad mer kan man säga? ;) Tycker det blev hur ballt som helst! En blandning av vita/genomskinliga och turkåsa stenar, passar ju väldigt bra ihop med min nya tröja!

Har även fixat min cpbajskorvmobil men den är inte riktigt klar än, ska ha en bild på den men såklart funkar inte våran skrivare nu -.-

G R A T T I S G R A T T I S G R A T T I S


Cocoo


Älskar nitar, men jag är inte för internetshopping tyvärr :/ Finns typ aldrig nitarmband i en vanlig butik.
Men jag spana in lite armband på cocoo.se, och hitta dessa fem olika armsmycken.
Vilken tycker ni är snyggast? Själv tycker jag ettan eller tvåan.

Lördagen

Lördag borde heta Mysdag. Kom och tänka på det nu. Men igår var jag hemma hos Gustav. Kom dit efter jag ätit middag och fick efterrätt där eftersom dom hade gäster. Mumsigt värre ;) Emil, som var där, Gustav och jag gick upp och väntade på Joar. Men sen när Joar kommit skulle snart Emil gå. Men vi spelade data, jag ägde(!), titta på tv, busa, gick en promenix, snacka och myste ;) Vi hade det grymt roligt. Stanna där tills kvart över ett halv två typ. Ville verkligen inte hem, men efter att ha fått stanna nästan två timmar längre än vad jag fick för ma&pa fick jag ge med mig.. Tyvärr inga bilder, men minnet från kvällen kommer ändå sitta som en plåster!<33

Ryska


Älskar dig!

Still Waiting


Sum 41 - Still Waiting

Tjockisen

Som ni nu sett på inlägget nedan, har jag den nya tjocktröjan på mig. Stortrivs i den och Elin och jag är "Twins" :)

BikBok - 199:-


Fredagsmys med E4

Hade en helt underbar kväll med E4:an igår! Vi snacka, myste, titta film, dansa, gick en promenad och hade det grymt roligt! :D<3

Här har vi den underbara E4:an.

Jag och Ellen laddar inför filmmyyys.

Så himla klockren ;)

Twin<33

HAHAHAHA, det blev många sånna här bilder på mig XD

Ellen :)

Störtskön.

Haha, mina flickor :)

Titta vilken liten Ufo i bakrunden ;)

Elin ute promenix.

Tack för en galen kväll tjejer!<33

Just nu...

... pimpar jag min ipod.

Stinsen

Gud vilken härlig dag! Skolan var ju helt okej men efter den fick jag, Elin och Ellen skjuts till Stinsen av Elins mamma, så snällt :)
Sen strosa vi runt där och jag köpte en turkås tjocktröja som jag varit och sucktat på några gånger( bild på den kommer ) Elin köpte en likadan och vi ska ha på oss dom när vi åker skider, jag och Elin snowboard, med skolan. Vi kommer äga backen gumman! :D
Vi tre köpte även en "gåva" till Linnea som fyller år på söndag.
Ska snart hem till Ebba för en tjejkväll med några av favoriterna. Ska bara fixa iordning mig lite först ;)
Förresten, har några "Koola Anna" jeans som jag fick av min syrra för flera år sen men nu passar dom och jag är typ helt kär i byxorna :D Kul fakta.

Den funkar!!


Min "kopieringsknapp" fungerar!! Helt underbart!! Okej, hjälpen fick jag av Elin och Ebba igår som sa att jag kunde trycka in en annan tangent samtidigt så funka den! Men hade helt glömt bort det tills nu :D Så himla glad!!!!

Gissa vem var



Okej. Alla rätt igen. Nu verkligen lovar jag att ni inte kommer kunna lista ut nästa ;) Men ni måste ändå chansa!

En blev över..


Ajskibajski. Hann inte med fysiken, det som jag borde ha gjort. Eller, det var ju bara för att slippa den under helgen men aja, den ska vara klar på onsdag så det är nog lugnt ;)
*Photoshop bilderna får ni någon annan dag, har dom inte på den här datan.

Paint bild


Ännu en paint bild. Och ännu en bild på mig. Den var påväg att bli bra men sen slarva jag men fejjset. Förstort huvud och för argt :S Jag som är en sån glad person ;) Men nästa gång ska jag rita av någon annan. Vem vill?

Oopsie

Det blev visst inget inlägg här imellan. Aja, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Match eller inte? Vara med Gustav och Joar eller inte? Jag får väl ta allt som det kommer.


Att göra idag, börjar nu!


kommer ta sitt lilla tag för mig med den här listan men ska klämma in något inlägg också ;)

Surt.

Kom på en sak.. Nu när skolan har börjat igen kommer jag inte kunna blogga uppdatera med åtta inlägg varje dag som det varit väldigt ofta. Har redan fått flera läxor och 1 prov och 2 som vi inte vet när dom ska vara. Antagligen vecka 4 eller 5 tror jag :/

Aja, har redan gjort klart min engelska och tänkte läsa lite SO till provet när jag har lust. Visst, provet är om 3 veckor och det är muntligt men vill ändå få en bra start på läxläsandet så jag kommer in i det.

Fotbollsträning ikväll också, ska bli kul. Hade det igår också och vi garva hela tiden men körde seriöst. Går inte riktigt ihop för mig xP Tror vi bara är lag ett som kör ikväll, skojskoj. Ibland kan det ju vara lite skönt om man är ganska å och inte 25-40 stycken.

Min underbara klass -.-

Tröjan

Sofia;
"Grymt snygg kofta du har på bilden, var köpte du den? :)"

Emma;
Tack så mycket, gädljer mig när du säger så! :)
Tröjan köpte jag på Carlings i Stinsen. Vet inte om den finns kvar men såg den där förra veckan så du kanske har tur att haffa en av dom sista om du vill ;)

Första skoldagen, usch -.-

Första skoldagen idag efter det härliga jullovet. Och en bra start? Oh NEJ!!
- Det började med att jag kom till skolan klockan 8.00 men kunde börjat 9.20 -.-
- Hel gymnastiksalen stank.
- Kom sent till lunchen...
- Missa min lunchrast p.g.a "akut" kamratstödjar möte.
- Kom liiiite sent till bioligin.
- Där jag fick reda på att vi skulle ha oförberätt prov!!!

Sen var det några grejer med, men aja. Men det var ju inte bara piss hela dan, man fick ju träffa alla kompisar. Ett stort plus!!

Vill redan tillbaka till mitt galna lov! :)

Photoshop


Photoshopade en bild på Elin. Vixade brännan och blondare hår. Blev väldigt slarvig gjord men ändå ganska bra för att vara den första ;) Tack för hjälpen Sofia!


Sommarlåtar

Ge mig sommar, nu!!


Gyllenetider - Sommartider

Sommarpojkarna - Oops, Vi Gör Det Igen

Basshunter - Boten Anna

Markoolio - Ingen Sommar Utan Reggae


Skola imorgon

Jag har bestämt mig. Jag ska till skolan imorgon. Okej, jag bestämde det för någon timme sen men alla som jag kommer träffa får ta mig som jag är med min lilla infektion. Som sagt, personligheten sitter ju på insidan ;)

Nu är det slut på slappdagarna. Då jag kan gå runt i mjukiskläder och vara utan smink.
Men verkligenheten kallar på mig och imorgon ska jag upp vid, hm, halv sju kanske?-.-

Yes!!


Jag ringer dig ;)


Dagens Outfit


Svart tröja med uringning, H&M | Begiea shorts med blommönster på rumpan, USA | Svarta gosiga strumpor, ??

Ufo ska


har inte kommit så långt..


Min första paint bild!!


Hahah, det här är min första paint bild! Som ni kanske fattar har jag ritat av den till höger. Ganska likt får man väl ta och säga? ;)

Magen kurrar

Idag gick jag upp väldigt tidigt för jag skulle till doktorn med min dumma hy. Och jag säger bara jippie, den är infekterad-.- Vet inte om jag kommer till skolan imorgon, vågar inte visa mig liksom :$ Aja, folk får ta mig som jag är på insidan, som sagt, utseendet är bara ett skal av hur man är. Så, hur ser och är jag under mitt skal? ;)

Skit vad hungrig jag är känner jag nu :O


Program?

Fått en fråga vilket program jag använder till mina headers.

Fråga från Kajsa:
"Emma gmn, vilket program använder du ?:)<3"

Svar:
Den jag har nu och den jag hade förrut har jag gjort på scrapblog. Jag är medlem där men vet inte ifall man msåte vara det för att kunna gära någon och sedan spara. Man kan också göra dom på picasa3 eller photoshop.

Den här headern hade Matilda och jag och den är gjord på picasa3.

Dagens skratt!!

Haha älskar våra konversationer!
Mina "kopieringsknapp" är trasig så det blir såhär istället när gustav och jag titta på några som sjunger hur falsk som helst på yotube:



Gurra' säger:
hon sjunger som en rington!


Emma Tysell, Ufo - inte ett steg utan dig! säger:
va e det?


Gurra' säger:
skit emma vet du inte vad en rington är? -.-


Emma Tysell, Ufo - inte ett steg utan dig! säger:

nää :$


Gurra' säger:

vet du vad en ton är?


Emma Tysell, Ufo - inte ett steg utan dig! säger:

asså typ i singstar då man ska sätta rätt alla toner eller?

Gurra' säger:

jaa toner
och när en mobil ringer kommer det en rington -.-


Emma Tysell, Ufo - inte ett steg utan dig! säger:

men va fan är rington?
jaha!! xD


Gurra' säger:

haha skit emma!!! <3<3<3<3


Emma Tysell, Ufo - inte ett steg utan dig! säger:
tänkte att det typ var nått engelsk, så om du läser det som på engelska blir det lite knasigt xd


Miss you baby!


ASGARV!!

http://www.youtube.com/watch?v=HXWc2kqBEpg&feature=related
Just dance - Doglover199709

http://www.youtube.com/watch?v=OMQDQ-MCxLU&feature=related
Down - Doglover199709

http://www.youtube.com/watch?v=7GReLf9wjPg&feature=related
Hot n cold - Doglover199709

http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms&feature=related
Disturbia - Doglover199709

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related
Nobodys perfect - Doglover199709

http://www.youtube.com/watch?v=fg3eFuQ169Q&feature=related
So what - Doglover199709

Här är några GRYMT roliga youtubeklipp på en tjej som kallar sig "doglover199709". Det finns många fler men klicka på länkarna så ser ni hur sjukt galen hon är!

Plåster


Lite Foki wannabe här men hitta dom här plåsterna på google. Tycker dom är ganska äckliga men ändå rätt balla istället för att ha vanliga ;) Om dom går att köpa här i Sverige vet jag inte men men.


Disney och gammal kompis

Tittar på disney channel sammtidigt som jag smsar med en gammal kompis ;) Nissepisse den hetingen.

Gissa vem


Nu ska vi se om ni kan gissa vem det.


1. En tjej
2. Blond och lockig
3. 16 år
4. Gillar hennes kläder
5. J.T

Samma bild, prickar


Bilder från sjunde och åttonde

Nu orkar jag lägga upp bilderna från torsdags och fredags.

Här är några bilder från när ELC va.

Loppan, jag och Clara med ansiktsmaskerna.

Mina naglar, sjukt coola ;)

Clara och Loppan mitt i natten :)

Clara och Loppan påväg hem i det vackra vintervädret.

Här är bilderna från EP fest.

Folk. Älskar mitt "big smile" :D

Emma och Malin. Älskar Emmas glasögon, grymt snygga!

Klart att vi var först  i och sist upp. Aldrig att jag lämnar en pool!

Movie time!!

Låtarna i låten


DJ Earworm - United State of Pop 2009

Alla favoritlåtar i en, kan det bli bättre? ;)


Nytt.

Nu är headern på plats, får se om jag har den eller gör en ny. Men det var det första nya. Tänker börja skriver helt ut på raderna nu istället för att hoppa ner. Tröttnat på det. Laddar också upp större bilder nu.


Ingen ork

Sammanfattning - Ansikte, usch.

Nog om det, tänkte fixa min design
nu. Haha tänkte ta bort allt det
det svarta och så, har ingenting
annat för mig så varför inte..

Två härliga dagar

Just nu, helt slut. Orkar inte göra
någonting och kan inte heller röra
en min.. Gör dunderont i hela
ansiktet >.< Aja, skriver kanske
om dagarna imorgon om jag får
tid ;)

onödig fakta; mina händer luktar klor :P

Fick dit den!



Nu är den utbytt! Fast usch vad
slarvig den blev :$

Jävla bussar..

Nu är jag hemma från stinsen och
har tagit bort mitt smink, packat
sovgrejer mm. Ska till Loppan ikväll
med Clara så ska vi ha lite spa
och sånt. Nu bannemig ska min hy
bli fin!
Men vi hade det det grymt kul i stinsen.
Garva typ hela tiden, tyvärr inga bilder.
Till mig själv blev det bara benskydds-
tejp men hitta en tjocktröja jag kanske
ska ha.
Men när vi väl skulle hem missa vi
den första bussen så vi fick vänta i
en kvart. Sen när vi blir avsläppta vid
sollentuna station går vi för att ta 607.
Vi skulle vänta 10 minuter innan den
skulle komma. Men såklart kommer den
inte 16.29, så vi väntar till 39 och den
kommer inte då heller. Efter ett tag när
en annan buss kommer frågar vi där
våran skulle komma och busschaffören
säger att den har fastnat i trafiken. Jippi.
Så vi får gå hem i bara tjocktröja!! Nej,
skoja, men vi var tvugna att gå en bit
tills Claras underbara pappa kom och
hämta oss så vi slapp gå.
Men nu ska jag packa det sista tror jag
innan vi ska äta, hare bra så länge ;)

Kommer ihåg den här dagen ;)


Stinsen

Idag ska jag, Clara och loppan
gå(!) till stinsen. Har inte varit
där på evigheter! Vi ska köpa
present till Elin som vi ska till
imorgon. Ska se om jag själv
kan hitta något roligt, för rean
är väl ännu igång? :$

Ge mig sommar, saknar något otroligt.

LÄÄÄÄÄÄS!!!

GÖR DET HÄR! KOMMER SKRÄMMA SKITEN UR ER!!
Handlar om 11 september då Twin Towers blev bombarderade.



Det här är fruktansvärt skrämmande, riktig obehagligt att det är möjligt...
Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!

1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers
1993) har 11 bokstäver.
4) George W Bush har 11 bokstäver.

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:

1. New York är den 11 te staten
2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 =11)
3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare
(6 + 5 =11)
4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9+ 1 + 1=11)
5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 +1=11)

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)
2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)
3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0+ 4 =11)
4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.

Nu kommer något som är ännu märkligare:
Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.
Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:
"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.
The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah
and while some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace."
Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.
Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet?
Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:

Öppna Microsoft Word och gör följande:
1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det
första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2. Markera Q33 NY
3. Ändra storleken till 48
4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS 1)

SKRÄMMANDE! Eller?
Detta är verkligen skumt!!!

Tyvärr

Tyvärr så ska det bli så himla
krångligt alltihoppa så den bilr
inte så som jag vill -.- Just
typiskt liksom, aja, får se om
det bilr någon ny någon annan
gång.

Så skulle den ha sett ut. Va den
finare än den jag har nu?


Ny header?

Hm, jag tror jag ska göra en ny
header. Kul va? Nej men tycker
den här är ganska tråkig.
Återkommer om det blir någon ny.

Jag i slutet av femman, minnen det;)


Snälla Emma

"HAHAHAHAHA EMMA! tA BORT NU!
ELLER LÄGG IN EN NORMAL BILD
SÅ FOLK INTE TROR JAG SER UT
SÅDÄR! : :d <3333"

Svar: Louise skrev så när jag visa
vem det var på "Gissa vem" senast.
Och  eftersom jag är så otroligt snäll
tänker jag visa en normal bild på henne.

Mina damer och herrar, LOUISE!

Dra pengar från plånboken?


Gina Tricot
Cardigan, 199:-
Väska, 149:-

H&M
Jeans Jacka, 299:-
Hatt, 69.50:-

Team Sportia
Canada tröja, 599:-
(Blå ska den va)

Lovikavantar, vart kan man köpa?
Bankkort, vad kostar det?


"...eller ta ditt eget liv"


Troc - Lilla Gumman

Sjukt bra på något sätt.


Super skön dag!

- Sova till ett.
- Äta frukost vid TV
- Ta ett varmt bad
- Tagit hand om kroppen
- Fixar finger och tånaglar
- Slappat
- Städat mitt skitstökiga rum
- Laddat över ny musik och bilder till ipoden
- Lyssnat på ny musik
- Smsat med älsklingen
- Tittar snart på Barcelona


OH YEAH! :D

Jag älskar dig!


Jag har undrat

Nu är det 2010, vilket jag inte
tror någon har missat. Men
något jag har funderat på i minst
två tre månader är hur man ska
säga som "09".
T.ex. - Jag och alla andra säger
ju "Gothia 09" och inte "Gothia
2009". Hur ska vi nu säga till det
här året? Gothia 10!?!? Hahah
det funkar ju bara inte! Jag och
Clara tycker det låter bättre om
man säger "010" om ni fattar.
Och vi som är födda 1996 säger
ju "Jag är en 96:a".
Jag tänker, om tretton år, hur ska
som som är födda det här året
säga? "Jag är en 10:a". Låter ju
helt sjukt enligt mig. Och dom som
kommer vara födda 2013. Hur
i hela friden ska dom säga!?
"Jag är en trettondia(??)"
Nää, asså jag begriper verkligen
inte det här. Får typ panik nu när
jag sitter och skriver det! Någon
som kan svenska riktigt bra får
ta och förklara det här för mig nu!!

Jag är ju typ som när jag var liten.
Jag fatta ingenting x)


Gissa vem var



Oh damn vad ni är bra ;)
Klart det var Louise.
Nästa gång ska det bli riktigt
svårt, säger bara lycka till då.

En höstbild


2009 i en bildbomb


Kungsberget med skolan.

Fjätervålen med kusinerna.

Flera dagar med Hanna, Clara och Loppan.

Majbrasan med Malin och Clara.

Platsen.

Grönan med Jossi, Elin, Lisa, Emma, Emma, Anna och Malin.

"Där".

Hudikcupen. Bild på mig, Malin, Anna, Jessi och Ellen.

Claras landställe. Loppan och jag på besök ;)

Många dagar med bruudsen Jessi, Malin och Ellen.

Gothia Cup. Malin, jag, Anna, Jessi, Gabbi och Ellen.

Premenad med Alex, Loppan, Clara, Emilia och Rebecka.

Spanien med familj.

Dag med Loppan och Gabbi. Helt underbar.

Skolfotodags ;)

Många dagar på pizzerian med dessa härliga tjejer.

Vänskapsspelen i finland.

Höstpromenad med Loppan.

Höstlovet, Berlin med familjen Granlund.

Årets bästa dag tror jag.

Halloween hos Ebba.

Tema dagarna i skolan.

Fixning hos mig med Linnea, grymt kul ;)

Julklappsinköpsdag med Blondie.

Julklappsutdelning med tjejerna.

Spakväll med Louise.

Pyntning med familj.

Julafton :)

Galen tjejkväll :D

ST-cupen.

Nyår med Bonnevier och Wenkler.

Håret


Miley Cyrus - Party In The U.S.A
Riktigt skön låt. Har med hela
videon för ni ska seh hennes
underbara hår! Är helt kär i det!

Dagens dag

Jag börja dagen med att vakna
halv två. Jippi tänkte jag. Sovit
bort hela dan.. Men nej då! Malin
fråga vad jag skulle göra innan
cupen. Vi va med varann och spela
kort, snacka, åt och lite så innan
vi skulle upp på samling.
Vi kom på tedje plats på cupen
och hade det grymt kul! Vi körde
SM mot F95 svår stor-sthlm! Fatta
va bra vi är ;)
Komer hem vid elva och har bara
slöat sen dess, trevligt trevligt.

Jag och Malin, Gothia 09

Aldrig mer choklad!!!

Fan fan fan..
Varför måste jag få finnar av
choklad!? Bara jag dricker ett
glas med oboy ploppar det
direkt upp en finne-.- Åt nyss
några choklad godisar och vipps
så fick jag en jävla finne.
Helt sjukt! Kommer jag aldrig
kunna äta det jag älskar!

ingen mer chocklad för mig nu


Vissa tjejer säger nu inför det
nya året. "Shit! Jag måste sluta
äta godis nu så jag inte går upp
i vikt!"
Vafan, lev livet! Inte ska man
gå och sluta käka något så gott!
Man går upp i vikt även om man
inte äter godis. Visst, man kan
trappa ner på det men sluta ska
man inte göra! Okej, nu ska jag
inte bestämma era beslut men
det är ett tips. Sluta inte men
trappa ner.

Jag ska sluta helt och äta choklad
men jag kommer käka annat
gott ;)

2009

Jag vill såklart minnas 2009.
Finns jättemånga olika "testgrejer"
till det och här är ett.



Vad har alla kallat dig 2009: Emma, Tysell & Ufo
Bästa med 2009: Många nya vänner
Sämsta med 2009: Personligt
Vilken kille/tjej har du älskat mest 2009: Pojkvän, vänner & famlij
En 2009 dag som inte borde funnits: Någon dålig säkert.
Vad han du inte med , som du skulle hunnit med 2009: Åka hem till F&F själv
Vilken kille/tjej har du varit mest intresserad av 2009: Pojkvän
Har du hamnat i ett stort bråk 2009: Nej.
Har du träffat nya vänner 2009: Många :)
Bästa sommarminnet 2009: Hela sommaren var underbar!
Bästa "vinterminnet" 2009: Nyår med Loppan och Alex. Våra pratstunder :)
Härligaste platsen du varit på 2009: Spanien, vid poolen
Blev du ihop med ngn 2009: Ja :)<3
Gjorde du/han/hon slut 2009: Nopp.
Hade du det bra 2009: Faktiskt, ett år att minnas!


Bloggat?

Har inte bloggat på flera dagar nu.
Anledningen, det är att jag inte
orkat och inte ha vetat vad jag ska
skriva. Sen har inte tiden räckt åt
heller. Den bara flyger iväg!!
Men nytt år nu, trevligt trevligt :)

Minne från fotbollsåret 2008


RSS 2.0